Tanssileiri Sattasessa 25.-26.9.2021

25.9.2021 klo 10:00

Sodankylässä tarjolla huipputason tanssinopetusta kun maankuulun tanssikoulun TanssiAallon Jari Aaltonen tulee opettamaan meille hidasta lavafoksia, salsaa ja fuskun variaatioita. Jari tyylilleen uskollisena valaa kaikentasoisille tanssinharrastajille miellyttävän ja kannustavan ympäristön sujahtaa tanssin saloihin.
Lauantaina aloitamme klo 10.00 salsan opetuksella, jossa perehdymme keveään pehmeään salsan vientiin ajatuksella "Vie rintakehällä, älä käsille".
Klo 13-16 paneudumme iki-ihanan hitaan lavafoksin saloihin. Jarilla on pitkä kokemus kyseisen lajin parissa ja tässä pääsemme erehtymään kauniiseen vientiin ja musiikkiin tanssimiseen. Jo alkeistasolla hitaaseen lavafoksiin voidaan opettaan fiilistelyä ja hetkiä musiikin tulkintaan.

Lauantaina klo 19.30 olisi vuorossa levytanssit, jolloin voimme viedä opittuja juttuja suoraan käytäntöön ja nauttia vapaasta tanssista ja aina niin piristävästä ja ihanasta tanssiseurasta. Sillä varauksella, että jos lähiseudulla järjestetään orkesteritanssit (millaista huhua juurikin kuulin) suuntaamme sinne omakustanteisesti tanssimaan.

Sunnuntaina aloitamme klo 10.00 jolloin perehdymme fuskun variaatioihin, opimme uusia piristäviä juttuja aina niin kivan ja kepeän fuskun tanssimiseen. Tälle tunnille olisi hyvä olla jo perusfuskun askel hallussa. Kuitenkin näppärästi pääsee mukaan vaikkei ihan kaikki olisikaan muistissa.
Klo 12.30 alkaen jatkamme lauantaina aloitetun hitaan lavafoksin parissa.
Sunnuntaina kurssi päättyy klo 15.30

Leirin hinta on Sodankylän seuratanssijoiden jäsenille 40 € molemmat päivät. Muille molemmat päivät on 50€ ja 1 pv on kaikille 25€.
Maksaa voi käteisellä tai smartum- virike tai tykyseteleillä.

Leirillä on buffet ja keittolounas tarjolla.
Lounastauko on lauantaina 12-13 ja sunnuntaina 12-12.30.
Jaksojen keskellä on n 15 min kahvitauot.

Majoitusta voitte kysyä mm hotelleilta, Nilimellan leirintäalueelta, Majatalo kolme veljestä tai airbnb. Myös kotimajoitusta mahdollista kysyä meiltä sodankylän.seuratanssijat@gmail.com

Olet sydämellisesti tervetullut leirillemme olit sitten vasta-alkaja tanssin saralla tai jo pitkään tanssia harrastanut.
Tulethan terveenä ja käsidesiä on myöskin meillä tarjolla. Onneksemme rokotuksetkin jo aika hyvin monella kunnossa.

Lisätietoa