Liity jäseneksi

Sodankylän Seuratanssijat ry:n jäseneksi pääsee maksamalla vuosittaisen jäsenmaksun.

Vuoden 2021 jäsenmaksu on 25 €.

Jäsenmaksu tulee maksaa viimeistään 30.4.2021 tilille

Pohjolan Osuuspankki
Sodankylän Seuratanssijat ry
FI88 5641 2520 0286 89

Viitenumero: 20190 (laitetaan ehdottomasti)

Tiedoksiantokohtaan EI kirjoiteta mitään, vaan se jätetään tyhjäksi. Mikäli maksat useamman henkilön jäsenmaksun kerralla voit ilmoittaa sähköpostilla henkilöt kenen jäsenmaksut olet maksanut.

Uusi jäsen lähetä yhteystietosi viereisellä lomakkeella tai voit ottaa yhteyttä myös seuran sähköpostiin: sodankylan.seuratanssijat@gmail.com tai täytä harjoituksissa lomake. Tarvitsemme tietosi, jotta saat käyttöösi kaikki jäsenmaksuun kuuluvat edut.

Vanha jäsen jos yhteystietosi ovat muuttuneet päivitäthän ne ja mikäli et ole saanut s.postia seuratanssijoilta tai Suomiviihdelehteä (SuomiViihde-lehti ei ilmesty keväällä 2021) otathan yhteyttä niin tarkistetaan yhteystietosi.

Jäsentiedot ajantasalle!

Jos olet uusi jäsen, niin sinun tulee ilmoittaa nimi, osoite, @-posti, puhnro jäsensivulle. Tietojen pohjalta saamme jäsenrekisterin päivitettyä ajantasalle, sekä voimme jäsenille lähettää viestiä @-postilla tai puh viestinä. Osoitetietoja käytetään myös Suomiviihde lehden postituksiin. Mikäli taloudessanne on useampi jäsen ettekä halua samaan osoitteeseen useaa lehteä tai et jostain syystä halua lehteä voit laittaa rastin kyseiseen ruutuun, jolloin lehteä ei postiteta sinulle.

Tiedot ilmoitetaan oheisella liity jäseneksi lomakkeella Liity jäseneksi. Kun hakemus on hyväksytty ja lisätty jäsenrekisteriin voit kirjautua jäsensivuille sähköpostillasi ja laittamallasi salasanalla. Voit myös tarvittaessa käydä päivittämässä yhteystietosi niiden muuttuessa. Mikäli unohdat salasanasi voit pyytää uuden sähköpostilla: sodankylan.seuratanssijat@gmail.com

Jäsensivuille voimme tarvittaessa laittaa vain jäsenille tarkoitettua tietoa, jäsensivut löydät sivun oikeasta yläreunasta.

Kiitos!

Jäsenkortti 2020

Täyttämällä tämän lomakkeen sinulle tehdään jäsenkortti jolla voi saada alennusta joistain tanssipaikoista. Kortit ovat jaossa seuran omissa harjoituksissa. Muuten kortin noutamisesta sovitaan erikseen taloudenhoitajan kanssa.