Liity jäseneksi

Sodankylän Seuratanssijat ry:n jäseneksi pääsee maksamalla vuosittaisen jäsenmaksun.

Vuoden 2024 jäsenmaksu on 25 €.

 

Pohjolan Osuuspankki
Sodankylän Seuratanssijat ry
FI88 5641 2520 0286 89

Viitenumero: 20241001 (uusi viitenumero)

Tiedoksiantokohtaan EI kirjoiteta mitään, vaan se jätetään tyhjäksi. Mikäli maksat useamman henkilön jäsenmaksun kerralla voit ilmoittaa sähköpostilla henkilöt kenen jäsenmaksut olet maksanut.

Uusi jäsen lähetä yhteystietosi viereisellä lomakkeella tai voit ottaa yhteyttä myös seuran sähköpostiin: sodankylan.seuratanssijat@gmail.com tai täytä harjoituksissa lomake. Tarvitsemme tietosi, jotta saat käyttöösi kaikki jäsenyyteen kuuluvat edut.

Vanha jäsen; jos yhteystietosi ovat muuttuneet päivitäthän ne ja mikäli et ole saanut s.postia, laita siitä tietoa tulemaan välittömästi seuran sähköpostiin. 

Jäsentiedot ajantasalle!

Jos olet uusi jäsen, niin sinun tulee ilmoittaa nimi, osoite, @-posti, puhnro jäsensivulle. Tietojen pohjalta saamme jäsenrekisterin päivitettyä ajantasalle, sekä voimme jäsenille lähettää viestiä @-postilla tai puh viestinä. 

Tiedot ilmoitetaan oheisella liity jäseneksi lomakkeella Liity jäseneksi. Kun hakemus on hyväksytty ja lisätty jäsenrekisteriin voit kirjautua jäsensivuille sähköpostillasi ja laittamallasi salasanalla. Voit myös tarvittaessa käydä päivittämässä yhteystietosi niiden muuttuessa. Mikäli unohdat salasanasi voit pyytää uuden sähköpostilla: sodankylan.seuratanssijat@gmail.com

Jäsensivuille voimme tarvittaessa laittaa vain jäsenille tarkoitettua tietoa, jäsensivut löydät sivun oikeasta yläreunasta.

Kiitos!

Jäsenkortti 2024

Täyttämällä tämän lomakkeen sinulle tehdään jäsenkortti, jolla voit saada alennusta mm. eri tanssipaikoissa. Kortti toimitetaan sähköisesti jäsenelle jäsenmaksun maksamisen jälkeen.